Веригата стартира мобилно приложение с добавена реалност по случай Световното

...
Веригата стартира мобилно приложение с добавена реалност по случай Световното
Коментари Харесай

LIDL превръща всяко пространство във футболно игрище

Веригата започва мобилно приложение с добавена действителност по случай Световното състезание по футбол

В навечерието на Световното състезание по футбол, Lidl започва гратис мобилно приложение с добавена действителност (AR), коeто ще завладее консуматори и почитатели с интерактивно развлечение и опция за печелене на извънредни награди. Приложението Lidl GoalgettAR предлага опция на всички фенове на най-популярната игра да усъвършенстват своите качества за вкарване на голове – на всички места и когато и да е. Благодарение на добавената действителност приложението трансформира всяко пространство във футболно игрище и предлага развлечение за дребни и огромни.
Целта на играта, както и на всеки футболен мач, е да бъдат вкарани допустимо повече голове. Първоначално всеки състезател събира топки, които приложението разпръсква в обкръжаващата го среда, благодарение на добавена действителност. След като събере задоволително топки, стартира и същинската игра. Играчите слагат виртуални футболни порти и посредством функционалността на добавена действителност имат опция действително да бият дузпи към виртуалните порти, доближавайки се оптимално до прекарването на същинско футболно игрище. Апликацията засича действителните придвижвания на крайници и по този метод насочва виртуалната топка към футболната врата. В взаимозависимост от сложността на удара, с всеки маркиран гол играчите печелят точки, с които по-късно могат да вземат участие в томболи за общо 44 разнообразни награди, предоставени от Lidl: 25 ваучера за извършване на покупки магазините на веригата на стойност 100 лева, 10 игрови конзоли Sony Play Station, 5 43-инчови 4К тв приемника SAMSUNG, 3 смарт телефона SAMSUNG GALAXY S9 и огромната премия - 65-инчов 4К тв приемник SAMSUNG, който ще придвижи най-запалените почитатели непосредствено на стадионите в Русия.


Всеки гол носи на играчите сред 50 и 300 точки, според от дистанцията, от което е бита дузпата. С привличането на другари, играчите имат опция да завоюват още спомагателни 500 точки. За да взе участие в томболата за награди, всеки участник би трябвало да доближи подобаващ брой точки, посочен в секция Награди, като за другите награди броят на точките варира от 2000 до 6000. С един акаунт участниците може да вземат участие единствено по един път в лотария за всеки обособен тип премия като срокът за присъединяване за награди е 31 август 2018 година Победителите ще бъдат оповестени на уеб страницата на Лидл България на 3 септември 2018 година

Lidl GoalgettAR към този момент е налично за свободно събаряне в Apple App Store (за операционна система iOS 10 и по-висока) и в Гугъл Play Store (за операционна система Android 6 и по-висока). Повече информация за " Lidl GoalgettAR App " може да бъде открита на www.lidl.bg/GoalgettAR.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР