Откакто се появи в списък с филми за пране, Джуд

...
Откакто се появи в списък с филми за пране, Джуд
Коментари Харесай

Британският A-lister е напълно неузнаваем, докато се трансформира в Хенри VIII за нов филм

Откакто се появи в лист с филми за пране, Джуд Лоу е пин-ъп за множеството заради известния си добър външен тип и тонизиран външен тип.

Но почитателите ще бъдат шокирани, защото 51-годишният сърцеразбивач на Холивуд приема изцяло друг образ, с цел да изиграе скандалния Хенри VIII в новия исторически филм Firebrand, чието деяние се развива през 1500 година С наедряло телосложение, прошарена брада и носещ царствено облекло, в това число шапка с пера, артистът изглеждаше напълно друго от присъщия си добър външен тип.

Джуд играе дружно с Алисия Викандер, която играе Катрин Пар, шестата брачна половинка на Хенри VIII. Филмът е основан на романа Queen's Gambit от 2013 година на Елизабет Фримантъл. И на почитателите беше даден къс взор към кино лентата по-рано тази седмица, когато беше пуснат филмовият откъс, показващ героите на двамата артисти.

Разказът дружно с визуализацията обясняваше: „ В пропито с гнила кръв островно кралство имаше в миналото кралица на име Катрин Пар. Тя беше шестата съпру...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР