Вера Иванова и останалите майки от "Системата ни убива" всъщност

...
Вера Иванова и останалите майки от "Системата ни убива" всъщност
Коментари Харесай

Пълен шок! Лъсна голяма измама на майките от "Системата ни убива"

Вера Иванова и останалите майки от "Системата ни убива " в действителност са откраднали името на организацията, действайки против други дами, майки на деца с увреждания.

Това разкрива на стената си Красимира Обретенова, която стана лице на цялата система, бореща се сходни деца да имат повече права, а родителите им - по-лесен достъп до консумативи и лекарски услуги.

Всъщност точно тя е една от майките, които преди време първи застават пред Народното събрание. Впоследствие там се намесва и Вера Иванова, която отделя няколко други дами, "приставайки " на Мая Манолова в прорез с всички претенции на останалите майки.

Нещо повече - съгласява се на разговор със общественото министерство, като по този метод предава останалите.

Накрая се стига и до нагла кражба, настояват същинските основателки на организацията.

Ето какво написа Красимира Обретенова:

"Освен това- слоганът "Системата ни убива " беше регистриран съответно като "запазена марка ", бранд, или каквото там му е нормативното име на нормативната регистрация на нещо, което персонално или в съучастничество си измислил и разпространявал.

Нещо като авторски права, които са обезпечени против корист.

Нали нещо такова Maia Stoitseva, Валентина Ташкова, Аделина Банакиева и не помня още кои бяхте в това начинание?
Т.е- в случай че Мая Манолова е най-малко малко юридически грамотна, а не нагла и безпардонна, би предиздвикала на часа обслужващите я истерични женици да смъкват тениските с надписа, да изчегъртат надписа от буса си изцапан и да си преименуват тениските и буса с партийната на Мая Манолова сигнализация.

Само с цел да не се излагаме като маяманолки, не сме подхванали съответните дейности за което.

Това тъй като към момента има люде неразбрали, че тъй като се оказа очиизвадно, че няколко майки блатото на Мая Манолината система тотално ги е отрепала и удавила, за жал и със състрадание го мисля/, останалата част от протестиралите под слогана "Системата ни убива " се оттеглихме от блатото на сестра Галевщината.

Надявам се да е ясно. "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР