Венцислава Тафкова била доста оборотна и по тънката част! Окичената с

...
Венцислава Тафкова била доста оборотна и по тънката част!
Окичената с
Коментари Харесай

Венцислава Тафкова се въргаля с Мартин Елвиса и писка: Издържам се сама!

Венцислава Тафкова била много оборотна и по тънката част!
Окичената с короната на Мис България пловдивчанка Венцислава Тафкова разсмя мрежата с нелепите си изказвания, че се устоя сама. Тафкова, която от известно време мачка чаршафите на някогашния на Емануела – Мартин Елвиса, се кълне обществено, че не взимала и стотинка от него. А всичко в живота си постигнала със личен труд.
 Венцислава Тафкова
Венцислава Тафкова се издържала сама – смешка!

Труд да, само че какъв, на повикване ли – питат с подигравка във форумите, след изказването на Венцито в Инстаграм. „Не съм била и няма и да бъда подвластна финансово от мъж. Аз работя, оказвам помощ и в фамилния ни бизнес, независима съм“, заключи Тафкова, която се счита за кралица на хубостта, само че болшинството са на друго мнение.

Сами виждате по-долу по какъв начин е изглеждала миската преди да си наблъска устните с хиалурон и да се подложи на редица други корекцийки. Точно този й аспект кара не един да се чуди по какъв начин Елвиса се е хванал с нея след Емануела, която най-малко има визия в пъти по-добра от тафковата, както и действително се гордее с специалност, въпреки и на чалга певица.

Миската преди джуките
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР