Венци Венц, част от популярното дуо „Павел и Венци“, се

...
Венци Венц, част от популярното дуо „Павел и Венци“, се
Коментари Харесай

Венци Венц сменя мацките като носни кърпи

Венци Венц, част от известното дуо „ Павел и Венци “, се носи на крилете на любовта от няколко месеца. Плевенчанинът, който има дете от някогашната си възлюбена - Мелани Ширкова, още веднъж е щастливо привързан. След като изкара бурна обич с Деа Ангелова, която е част от балет “Нова” предходната година, през днешния ден плейбоят има нова жена, която за първи път сподели в обществените мрежи.

Става дума за Мая Вангелова, която той неотдавна заведе на сантиментална отмора на Малдивите. Красавицата взе участие и в клипа, който дуетът снима на райския остров. За връзката сред музиканта и Мая стана ясно още през март, а двамата са дружно от повече от година. Простата сметка демонстрира, че половинката на Павел сменя мацките като носни кърпи, тъй като при започване на пандемията за подред път се бе събрал с Мелани, след това заби Деа, а по-късно и Мая.Този път не било просто спекулация, а двамата подвигат женитба.

Тя ще бъде на някое забавно място по света и надалеч от хорските уши и очи, само че дали ще забележим ценителят на красивите дами с халка или нова мацка, следва да забележим.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР