Венецуелските власти са разпоредили разполагането на войски близо до границата

...
Венецуелските власти са разпоредили разполагането на войски близо до границата
Коментари Харесай

Венецуела разположи войски по границата си с Колумбия

Венецуелските управляващи са разпоредили разполагането на войски покрай границата с Колумбия. Това заяви в събота стратегическото оперативно командване на Въоръжените сили на Венецуела в обществената мрежа „ Туитър “, представени от ТАСС.

 © БГНЕС
" Следвайки заповедите на нашия главнокомандващ Николас Мадуро, ръководителят на стратегическото оперативно командване на Въоръжените сили Ремихио Себалос разпореди разполагането на войски на колумбийско-венецуелската граница, с цел да се подсигурява мир и сигурност на жителите след затварянето на границата ", се споделя в известието.

По-рано вицепрезидентът на Венецуела Делси Родригес разгласи решението на управляващите краткотрайно да затворят три моста на границата с Колумбия.

Лидерът на венецуелската съпротива Хуан Гуайдо неведнъж е заявявал, че задграничната филантропична помощ ще дойде във Венецуела на 23 февруари. Според него формалните управляващи ще се опитат да предотвратят доставката му, само че благодарение на доброволци опозицията въпреки всичко ще може да разпределя храна и медикаменти измежду популацията.
 Кризата във Венецуела: Жертви и ранени по границата с Бразилия Кризата във Венецуела: Жертви и ранени по границата с Бразилия
Най-малко двама души бяха убити, а десетки ранени след конфликти сред военни и жители по границата с Бразилия. От през вчерашния ден тя е затворена. Самопровъзгл...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР