Венецуелската суперзвезда Корайма Торес, известна на българската публика като Касандра

...
Венецуелската суперзвезда Корайма Торес, известна на българската публика като Касандра
Коментари Харесай

Любимката на българките Касандра дари бъбрек на мъжа си и го...

Венецуелската суперзвезда Корайма Торес, известна на българската аудитория като Касандра от едноименния сериал, разгласи, че поставя завършек на брака си с колумбийския артист Николас Мотнеро след 25 години взаимно общуване, написа " Телеграф ".

Слуховете за раздялата на изпълнителите сe въртят от няколко месеца в медиите в Латинска Америка, само че до момента нямаха публично удостоверение. В свое изявление обаче Корайма Торес призна за разрива сред нея и Монтеро, само че изясни, че двамата остават близки.

Корайма и Николас подписаха брак през 1996 година - две години откакто се срещнаха на снимачната площадка на сапунената опера " Мечти и огледала ". Двойката има наследник на име Ману.

" Разводът ни не значи, че не поддържаме връзка, че съм престанала да го боготворя и към този момент не сме другари ", изповяда се актрисата, която отхвърли да разкрие точните аргументи, довели до развода ѝ с Николас Монтеро.

" Нужни са двама, с цел да се влюбите, както и с цел да се разделите. Няма мотив да декларира, че се е случило поради нещо съответно, не, това е съзнателен избор, който направихме, макар че прекарахме 25 щастливи години дружно. Николас е доста значим за мен, нямам подозрения, че и аз за него, само че беше време ", разяснява изпълнителката.

" Двамата оставаме свързани, а Николас може да направи всяка жена щастлива ", съобщи звездата по адрес на към този момент някогашния си брачен партньор, на който подари един от бъбреците си, с цел да може артистът да се подложи на животоспасяваща интервенция.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР