Венета Райкова отново напомни за себе си, разкривайки любопитни подробности

...
Венета Райкова отново напомни за себе си, разкривайки любопитни подробности
Коментари Харесай

Венета Райкова: За чест и слава работих в началото на кариерата си, сега искам пари!

 Венета Райкова още веднъж подсети за себе си, разкривайки любопитни детайлности от живота си и назова повода, заради която не я виждаме сега на екран. 

Откровението на горещата водеща идва по случай Световния ден на Телевизията, който се отбелязва на 21.11. Тя дотолкоз се разучвства, че си спомни първите стъпки в Българска национална телевизия през 1992 година, а по-късно ребром назова същинската причина, заради която сега е безработна.

" Започнах работа в Българска национална телевизия през 1992г. и ще бъда ефирен водещ до момента в който съм жива. Това, че сега не ме виждате на екран е, по причина че в последно време малките екрани не заплащат добре, а за чест и популярност съм работила единствено при започване на кариерата си ", написа русокоската, която в последно време се изявява като публицист и книгите й се купуват като топъл самун. 

" Когато ми създадат предложение, което не мога да откажа, още веднъж ще ме гледате! Сега всичко, което желаете да знаете от мен и за мен, ще го намерите в книгите ми! Утре ще пусна гратис във фейсбука ми линк за първа глава на разказ N9 " Лошото зайче “! Това се прави за първи път от публицист – да покаже част от романа, върху който работи сега, по този начин самите вие ще бъдете част процеса ", споделя още горещата журналистка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР