Венелин Петков и Николета Маданска са били на кратка почивка

...
Венелин Петков и Николета Маданска са били на кратка почивка
Коментари Харесай

Велика Радост За Венелин Петков И Николета Маданска, Честито! Днес Влюбените Телевизионери Ще

Венелин Петков и Николета Маданска са били на къса отмора в Банско – написа „ Уикенд “, като се базира на техни сътрудници от Би Ти Ви. Чаровната русокоска от много време е запалена по ските и обожава да се спуска по тамошните писти, освет това зимният курорт ѝ навявал сантиментални мемоари. Любопитна детайлност е, че точно там е почнала връзката ѝ с Венелин, ето за какво мястото имало особено значение за нея – отбелязва изданието.

Не е загадка, че красивата спортна журналистка се залюби с Венелин Петков на коледното празненство на медията преди 2 години. Фирменият ваучър бе проведен в Банско и около изобилните количества алкохол и покачвания градус на настроението напористата Николета съумя да забърше шефа си. Свидетели рапортуват, че тогава двамата през целия ден карали ски, а вечерта се усамотили и незабавно проличало, че посред им прехвърчат искри.

Хора от обкръжението на Венелин Петковсподелят, че този декември той заречен на Николета още веднъж да я заведе в Банско, където да отбележат по трогателен метод годишнината от началото на връзката си. В последно време връзките им били много обтегнати и даже се разделили за няколко седмици, само че в този момент още веднъж се събрали и се опитвали да възродят любовта си – разяснява изданието.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР