Велоалея, която да свързва няколко населени места и местности, планира

...
Велоалея, която да свързва няколко населени места и местности, планира
Коментари Харесай

Велоалея ще свързва няколко селища и местности в община ЍСептември

Велоалея, която да свързва няколко обитаеми места и местности, възнамерява да построи Община Септември. Изграждането на оборудването към този момент стартира, като на първия стадий то ще бъде сред жп гарата, кръстовището на улиците “Милеви скали “ и “Александър Стамболийски “, оповестиха от локалната администрация в града.

Цялостният план, който ще бъде осъществен в границите на две години, планува огромна велоалея, която да обгръща няколко обитаеми места от територията на общината. Идеята, която е получила утвърждение от финансиращия орган Държавен фонд “Земеделие “, планува да се построи съгласуваност посредством велоалея сред четирите кръста на селата Семчиново, Симеоновец, Варвара и Ветрен дол с бъдещия парк " Марица ", а от там до кръста над гр. Ветрен чак до Паланката.

Освен изоставени полски пътища ще се употребяват и трасета на излезли от приложимост жп линии едно, от които е тогавашната линия за Завода за стоманени тръби. Цялото трасе отвън регулациите на обитаемоте места ще бъде осветено със слънчево ЛЕД осветяване.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР