Великобритания въвежда нови изключения от карантината за особено значими пътуващи

...
Великобритания въвежда нови изключения от карантината за особено значими пътуващи
Коментари Харесай

Великобритания въвежда изключения от карантината за особено значими бизнесмени, артисти и журналисти

Великобритания вкарва нови изключения от карантината за " изключително значими " пътуващи предприемачи, актьори, публицисти и други групи. Те ще могат да не се изолират при идване на британска територия.
" От 4.00 ч. по Гринуич (6.00 ч. българско време) в събота, на 5 декември на изключително значимите пътуващи предприемачи повече в случай че се връщат в Англия от страна, изключена от листата от страни, с които са открити транспортни коридори. Това ще разреши повече пътувания и поддръжка за стопанската система и заетостта ", написа през днешния ден в туитър английският министър на превоза Грант Шапс. Той сподели, че въпросните предприемачи би трябвало да дават отговор на избрани условия.
 Спад с една трета на заразяванията с ковид в Англия след локдауна Спад с една трета на заразяванията с ковид в Англия след локдауна
Заразяванията с ковид в Англия са намелели с една трета след локдауна, демонстрира ново изследване. Очаква се Борис Джонсън да публику...
" Някои хора на изкуството, телевизионни екипи, публицисти и  спортисти, с които наскоро са били подписани контракти, в случай че дават отговор на избрани критерии ", добави министърът. Правилата скоро ще бъдат оповестени на уеб страницата за държавна информация.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР