Великобритания ще изразходва 705 милиона паунда за подобряване на граничната

...
Великобритания ще изразходва 705 милиона паунда за подобряване на граничната
Коментари Харесай

Великобритания инвестира 705 млн. паунда за подобряване на граничната си инфраструктура

Великобритания ще изразходва 705 милиона паунда за възстановяване на граничната си инфраструктура поради Брекзит. Това излиза наяве след публикувано известие на английското държавно управление, съобщи Българска телеграфна агенция.

На 1 януари 2021 година преходният интервал с Европейски Съюз завършва и Англия ще напусне единния пазар и митническия съюз, без значение какво съглашение ще реализира с Европейски Съюз за комерсиалните връзки в бъдеще, се споделя в официалното съобщение.
Заради Брекзит: Три пъти по-високи такси за европейските студенти от идната година Те няма да могат да разчитат на преференциални студентски заеми
Правителството прецизира, че 470 милиона паунда от тази сума ще отидат за създаване на нови обекти от граничната инфраструктура в английските пристанища, а 235 милиона паунда - за вложения в създаването на нов програмен продукт, подготовка и обезпечаване на работни места за 500 нови граничари.
Протест и пред българското посолство в Лондон Българи, които живеят на Острова, показаха поддръжката си за протестиращите в България
Вестник „ Сънди таймс “ написа, че разноските се плануват с оглед опцията да не се стигне до договорка с Европейски Съюз.

Така от 1 януари ще би трябвало да се организират митнически и гранични инспекции на границата сред Англия и Европейски Съюз, каквито не бяха нужни през 47-те години, до момента в който кралството членуваше в Общността.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР