Великобритания няма да напусне ЕС на 29 март, обяви в

...
Великобритания няма да напусне ЕС на 29 март, обяви в
Коментари Харесай

Тереза Мей не е готова да забави Брекзит след 30 юни

Великобритания няма да напусне Европейски Съюз на 29 март, разгласи в изказване английският министър председател Тереза Мей. Тя акцентира, че не е подготвена да забави Брекзит след 30 юни и се разгласи срещу втори референдум.

 © БГНЕС
Мей изрази вяра, че депутатите въпреки всичко ще поддържат съглашението за Брекзит и посочи, че те към този момент са споделили какво не желаят. Тереза Мей сподели, че е станала министър-председател, с цел да води напускането на Англия и тя персонално съжалява за забавянето.

„ Какво обръщение ще дам на хората, в случай че би трябвало да гласоподават на европейски избори “ - по този начин Тереза Мей разяснява предизвестието от Брюксел, че в случай че Англия остане член след 23 май, ще би трябвало да взе участие на изборите за Европейски парламент.
 Тереза Мей изиска отсрочване на Брекзит, Брюксел е склонен на малко удължение Тереза Мей изиска отсрочване на Брекзит, Брюксел е склонен на малко удължение
Британският министър председател Тереза Мей изпрати публично писмо до Брюксел, с искане за отсрочване на Брекзит до 30 юни. До решението се стигна, откакто парлам...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР