Великобритания наложи санкции на шестима висши служители на затвора в

...
Великобритания наложи санкции на шестима висши служители на затвора в
Коментари Харесай

Обединеното кралство наложи санкции на управителите на руския затвор, където почина Алексей Навални

Англия наложи наказания на шестима висши чиновници на пандиза в отдалечената арктическа затворническа колония, където съветският опозиционен водач Алексей Навални умря при неизяснени условия предходната седмица.

Замразяването на активи и възбраната за пътешестване на групата, оповестени от Министерството на външните работи в сряда, е първият кръг от западни наказания в отговор на гибелта на деятеля. Очаква се Европейски Съюз и Съединени американски щати да разгласят личните си пакети от наказания през идващите няколко дни.

„ Онези, които са виновни за бруталното отношение към Навални, не би трябвало да си вършат илюзии – ние ще ги държим виновни “, сподели Дейвид Камерън, Обединеното кралство външен министър.

Очаква се той да провокира директно съветския си сътрудник Сергей Лавров по отношение на военната експанзия на Москва, когато двамата участват на срещата на външните министри на Г-20 в Бразилия по-късно в сряда. Западните водачи акцентират поддръжката си за Украйна преди втората годишнина от пълномащабното нахлуван...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР