Великобритания наложи днес заради нашествието в Украйна санкции на близки

...
Великобритания наложи днес заради нашествието в Украйна санкции на близки
Коментари Харесай

Великобритания наложи нови санкции на близки на Владимир Путин

Великобритания наложи през днешния ден поради нашествието в Украйна наказания на близки на съветския президент Владимир Путин, упрекнати от Лондон, че финансират " луксозния "  му живот, наказания, съобщи Франс прес. Сред 12-те души – близки и финансисти, обхванати от тези наказания, са някогашната брачна половинка на Путин Людмила Очеретная и Алина Кабаева – някогашна олимпийска гимнастичка, която съгласно клюки е сегашната партньорка в живота на Путин, се споделя в официално съобщение на английското външно ведомство. Медии към този момент от години пишат за персонална връзка на Путин с Кабаева. 

" Изобличаваме и нападаме сенчестата мрежа, правеща допустима първокласния метод на живот на Путин и затягаме примката към вътрешния кръг от най-приближените му. Ще продължим да глобяваме всички, които подкрепят и спомагат за експанзията на Путин, до момента в който Украйна не победи ", споделя външната министърка на кралството Лиз Тръс, представена в официалното съобщение. 

Според английската дипломация Путин разполага публично единствено със скромна благосъстоятелност, включваща по-специално апартамент в Санкт Петербург, две леки коли от руската ера – от 50-те, ремарке и дребен гараж. 

" Всъщност Путин разчита на своята мрежа, на фамилията си, на другари от детските си години и на селекциониран хайлайф, който е миропомазан от властта му и в подмяна поддържа неговия метод на живот ", акцентира английската дипломация, представена от Българска телеграфна агенция. Тя загатва връзката сред Путин и яхта на стойност 566 милиона английски лири (664 милиона евро), както и " двореца на Путин ", който коства съгласно оценки един милиард $ и публично е благосъстоятелност на негов доближен – Аркадий Ротенберг, глобен през декември 2020 година Според Лондон от началото на съветската инвазия в Украйна управляващите на кралството са наложили наказания на над хиляда души и 100 организации. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР