Великобритания изпраща допълнително военнослужещи и кораби в Бахрейн с цел

...
Великобритания изпраща допълнително военнослужещи и кораби в Бахрейн с цел
Коментари Харесай

Лондон трупа още войници и кораби в Персийския залив

Великобритания изпраща в допълнение военнослужещи и кораби в Бахрейн за отбрана на комерсиалните кораби в Персийския залив, осведоми Скай нюз.

Войниците ще бъде ситуирани след идването на втори огромен английски военен транспортен съд в района . Действията на Лондон са в отговор на решението на Иран да задържи петролен танкер под английски байрак.
 Иран пусна видео с предизвестие към английски транспортен съд при задържането на танкер
Иран пусна видео с предизвестие към английски транспортен съд при задържането на танкер

Не рискувайте живота си. Петролният танкер е под наш надзор. Не се намесвайте в интервенцията

Британската медия е научила, че Англия ще изпрати дребен брой военнослужещи в Бахрейн тази седмица , с цел да засилят защитата на корабите в района.

Разрушителят HMS Duncan ще подкрепя безвредното прекосяване на корабите под английски байрак в Ормузкия пролив , където Революционната армия на Иран задържа танкера Stena Impero по-рано този месец.

Иран пое надзор над кораба, откакто британците задържаха ирански супертанкер край Гибралтар по-рано този месец.

Министерството на защитата на Обединеното кралство посочи, че ескадреният миноносец HMS Duncan ще работи взаимно с фрегатата HMS Montrose за гарантиране безвредното прекосяване на комерсиалните кораби през Ормузкия пролив.

Свободното корабоплаване в Ормузкия пролив е значимо освен за Англия, само че и за нашите интернационалните сътрудници и съдружници , разгласи английският боен министър Бен Уолъс.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР