Великобритания е страната, която заема най-твърда позиция от началото на

...
Великобритания е страната, която заема най-твърда позиция от началото на
Коментари Харесай

Военни престъпления: Как Лондон реагира на обвиненията за използване на химическо оръжие в Украйна


Англия е страната, която заема най-твърда позиция от началото на войната в Украйна. След появилите се известия за химическа офанзива от страна на съветските военни против украинци, държавното управление на Обединеното кралство реагира незабавно.

Какви са реакциите на публичното мнение след разкритията на Би Би Си за полово принуждение над украински дами от съветски военни?

Войната в Украйна продължва да е измежду водещите политически въпроси на Острова.

Правителството на Англия проверява непотвърден данни, че съветските военни са употребявали химическо оръжие в Мариупол откакто представител на промосковските сили заплаши с потреблението му за „ опушване “ на отбраната на обсадения град.

„ Информации демонстрират, че съветските сили може да са употребявали химически сътрудници при нахлуване против
популацията на Мариупол. Работим незабавно с нашите сътрудници, с цел да проверим тези данни “, написа английската министърка на външните работи Лиз Тръс в Туитър. Тя прибавя, че всяка приложимост на химически оръжия „ би представлявала брутална ескалация в този спор, и ние ще потърсим отговорност от Путин и неговия режим “.

Министерството на защитата на Обединеното кралство показа в последната си разследваща актуализация във вторник, че през идващите седмици се чакат интензивни боеве в източната част на Украйна. „ Боевете в Източна Украйна ще се засилят през идващите две до три седмици, защото Русия продължава да пренасочва напъните си там “, показа министерството и добави, че съветските войски се изтеглят от Беларус, с цел да се реалокират в тази част на Украйна. Министерството също по този начин твърди, че „ съветските офанзиви остават съсредоточени върху украински позиции покрай Донецк и Луганск с по-нататъшни боеве към Херсон и Николаев и възобновен напън към Краматорск “.



Междувременно в медиите се появи информация за британец, който се бие в украинските въоръжени сили, и се е обадил на фамилията си, с цел да им е каже, че частта му се предава на съветските сили. Ейдън Еслин от Нюарк се е преместил в Украйна през 2018 година и се е включил към украинската морска пехота същата година. През последните няколко седмици отрядът на Ейдън пази обсадения град Мариупол, само че отбраняващите се военни нямат храна и муниции и нямат различен избор, с изключение на да се предадат.

Обществото във Англия е скндализирано след проверяващ материал на Би Би Си със свидетелски показния за брутално полово принуждение над украинки от съветски военни и убийствата на някои от тях. Много публични организации за правата на дамите приканват за без значение следствие на тези „ военни закононарушения “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР