Великобритания е изпратила във Виетнам за проверка документи за четирима

...
Великобритания е изпратила във Виетнам за проверка документи за четирима
Коментари Харесай

Великобритания е изпратила във Виетнам документи за 4-ма от загиналите в камиона

Великобритания е изпратила във Виетнам за инспекция документи за четирима от мъртвите, открити в камион в графство Есекс, заяви виетнамското държавно управление, представено от Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Британската полиция заяви, че в събота в ирландската столица е бил задържан мъж, който е представлявал интерес за следствието на случая с 390-те тела, открити в камиона.

" Мъж, задържан от Гарда (полицията) в пристанището на Дъблин в събота, 26 октомври, е човек, който е от интерес за нашето следствие на ликвидиране по отношение на 39-имата души, открити мъртви в камион в Пърфлийт в сряда, 23 октомври ", заяви полицията в Есекс.

Китай изрази вяра, че Обединеното кралство бързо ще разпознава телата, открити в Югоизточна Англия, съобщи Асошиейтед прес.

Първоначално полицията смяташе, че жертвите са китайци, само че в това време десетки виетнамски фамилии оповестиха за изчезнали свои близки и за съмненията си, че те може да се измежду мъртвите.

Китайският зам.-външен министър Чен Сяодун прикани през днешния ден интернационалната общественост да си сътрудничи в битката против противозаконната имиграция. Чен таза, че по случая " би трябвало да се работи взаимно и той да бъде вярно позволен от всички заинтригувани страни, тъй че да можем да предотвратим сходна покруса в бъдеще ".

Британските управляващи упрекнаха 25-годишния водач на камиона за убийството на 39-те души и в скрит план за трафик на хора. Днес той би трябвало да се яви пред съда. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР