Велико Търново. Средства за лечението на 14-годишната Никол Георгиева набира

...
Велико Търново. Средства за лечението на 14-годишната Никол Георгиева набира
Коментари Харесай

Велико Търново: В града ще се проведе благотворителен базар, който ще събира средства за лечението на 14-годишната Никол Георгиева

Велико Търново. Средства за лекуването на 14-годишната Никол Георгиева набира благотворителен базар в града. Това заяви за Радио „ Фокус “ – Велико Търново Евгения Лазарова, която е един от уредниците на самодейността. Базарът ще се организира на през днешния ден от 10.00 до 21.00 часа на 3-тия етаж на комерсиалния център в града. Ще се продават ръчно направени от доброволци дарове и сувенири. За малко време искащи да оказват помощ от цяла България създадоха и пратиха картички, бижута, текстилни играчки, мартеници, аксесоари за коса, картини, предмети, украсени с техниката на декупаж, свещи и сладки. Евгения Лазарова добави, че на входа на комерсиалния център, деца от класа на Никол ще посрещат посетителите и ще ги насочват към базара. В събитието ще се включат безплатно и аниматори, които ще забавляват присъстващите.
Цялата събрана сума от продажбите ще бъде преведена на дарителската банкова сметка на Никол: IBAN: BG46 UNCR 7000 1523 0967 34 BIC(SWIFT), код на Уникредит Булбанк: UNCRBGSF, а също и посредством финансовата платформа PAYPAL на адрес: [email protected]. Момичето е диагностицирано със болестта Сарком на Юинг и се нуждае от незабавна оперативна интервенция. Операцията е планувана за месец март във Франция. За интервенцията са нужни най-малко 700 000 лв..
Надежда КРЪСТЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР