Велико Търново. Няколко улици в централната част на Велико Търново

...
Велико Търново. Няколко улици в централната част на Велико Търново
Коментари Харесай

Велико Търново: Няколко улици в централната част на града ще бъдат частично ремонтирани

Велико Търново. Няколко улици в централната част на Велико Търново ще бъдат отчасти ремонтирани. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново. Дейности по настилките са стадий от настоящото възобновяване на сектори от градската пътна мрежа. На 14 юли машините и екипите на компанията реализатор ще работят по улиците „ Цар Освободител “ и „ Цанко Церковски “. От 8.30 часа придвижването по тези прави ще бъде лимитирано, а водачите следва да се преценяват с пътните знаци. Дейностите ще приключат до следобедните часове.
В началото на идната седмица ще бъде осъществен настоящ ремонт на настилката по улица „ Бузлуджа “, в сектора от така наречен Стара болница до Американски лицей „ Аркус “.
През последните два дни бяха възобновени компрометираните сектори по улица „ Велики Преслав “ и в региона на регионалната болница, а през днешния ден машините работят в квартал „ Колю Фичето “. Община Велико Търново изиска от сдружението „ ВиК Йовковци “ ООД незабавно възобновяване на наранена част от улица „ Мармарлийска “, в региона на ОУ „ Св. Патриарх Евтимий “.
Предстои изцяло преасфалтиране на улица „ Васил Левски “, по цялата й дължина от площад „ Майка България “ до студентския стол. Реконструкцията ще стартира на 24 юли. Подробности по отношение на графика на дейностите, обходните направления и организацията на придвижването ще бъдат оповестени в допълнение.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР