Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов спечели голямата

...
Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов спечели голямата
Коментари Харесай

Велико Търново: Кметът Даниел Панов е кмет на 2017 година в България

Велико Търново. Кметът на Велико Търново Даниел Панов завоюва огромната премия " Кмет на 2017 година ". Престижното отличие бе присъдено от Портала на българските общини - Кмета.бг. Наградата бе връчена от българския еврокомисар Мария Габриел и е в категория " Голяма община ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . В разделите за междинна и дребна община огромните награди " Кмет на годината " получиха управниците на Тутракан и Стамболийски Димитър Стефанов и Георги Мараджиев.
" За мен е изключителна чест, горделивост и отговорност да бъда притежател на премията „ Кмет на годината ” на Kмета.БГ за 2017 година. Да получа това влиятелно отличие не би било допустимо без поддръжката и усърдната работа на моите сътрудници в Община Велико Търново и на екипа ми в Националното съдружие на общините. Благодаря на всички сътрудници!
Тази премия е за Велико Търново и всички великотърновци! Благодаря на моите съграждани, че към този момент шест години дружно трансформираме Старата столица в актуален европейски град ", сподели Даниел Панов по време на церемонията.
Кметът на Велико Търново благодари също на българското държавно управление, отпред с премиера Бойко Борисов, като акцентира, че централната власт все по-силно се вслушва в гласа на кметовете и на Националното съдружие на общините.
" Благодаря на всички сътрудници в Националното съдружие на общините. Ние сме най-силната неправителствена организация в България и сме образец за единение ", сподели още Даниел Панов.
Той уточни, че посредством основания от Боян Томов и екипа му портал Кмета.БГ общините в действителност имат собствен цифров информативен свят, в който всяко достижение незабавно става притежание на обществото.
Десетки кметове от цяла България бяха отличени за достижения в другите браншове и публични сфери. " Поздравявам сътрудниците за получените награди. Пожелавам им доста бъдещи триумфи ", добави Панов.
В церемонията по награждаването участваха също Марко Маркула - вицепрезидент на Европейския комитет на районите, Искра Михайлова - ръководител на комисията по районно развиване в Европейския парламент, европейският депутат Андрей Новаков, министрите на туризма и на младежта и спорта - Николина Ангелкова и Красен Кралев. Гости на събитието бяха дипломати, представители на разнообразни институции и организации, омбудсманът Мая Манолова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР