Велико Търново. Дружина коледари от детско-юношески фолклорен ансамбъл Българче гостува

...
Велико Търново. Дружина коледари от детско-юношески фолклорен ансамбъл Българче гостува
Коментари Харесай

Велико Търново: Коледари от детско-юношески фолклорен ансамбъл „Българче” гостува в Общината

Велико Търново. Дружина коледари от детско-юношески фолклорен отбор „ Българче ” гостува в Община Велико Търново. Под звуците на достоверен фолклор положителните посетители пожелаха здраве и противоречива година на всички поданици на старопрестолния град и селищата в общината, на кмета Даниел Панов и целия му екип му в администрацията. Това оповестиха от пресцентъра на Общината .
Пременени в национални одежди, коледарите и оркестърът сътвориха доста въодушевление в последния работен ден преди Бъдни вечер и Рождество Христово. Дружината бе зарадвана с дарове, които кметът им връчи. Коледарите бяха поздравени от заместник-кметовете Снежана Данева-Иванова, Ганчо Карабаджаков и проф. Георги Камарашев, както и от ръководителя на Общинския съвет Венцислав Спирдонов. Гост в кметството бе и заместник-министърът на труда и обществената политика Росица Димитрова, която също насочи одобрение.
Даниел Панов благодари на чиновниците в общинската администрация за постоянството и огромната отговорност, с която се отнасят към своите служебни задължения. „ Благодаря ви, че сме дружно в задачата си да трансформираме Велико Търново и общината в по-добри места за живеене, обучение, за основаване на фамилии, професионална реализация, за просвета и туризъм. Гордейте се, че за Велико Търново се приказва с положително както в България, по този начин и в чужбина. Всичко това е и ваша заслуга “, обърна се Даниел Панов към сътрудниците си в общинската администрация.
Кметът на Велико Търново пожела на всички великотърновци да посрещнат Коледа със своите близки и фамилии, а домовете им да бъдат огряни от светлина и изпълнени с топлота.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР