Велико Търново. 108 нови дръвчета от видовете бреза, бряст и

...
Велико Търново. 108 нови дръвчета от видовете бреза, бряст и
Коментари Харесай

Кметът на Велико Търново Даниел Панов се включи в залесяване на хълма „Света гора” в рамките на кампанията „Да изчистим България заедно”

Велико Търново. 108 нови дръвчета от типовете бреза, бряст и дъб бяха залесени на хълма „ Света гора ” и едноименния парк. Това оповестиха от пресцентъра на Община Велико Търново . Залесяването тази заран събра доста жители измежду природата. В акцията се включи и кметът на Велико Търново Даниел Панов.
Инициативата бе специфичен акцент в националната акция „ Да почистим България дружно ”. Бяха определени и още четири региона за разчистване – парк Ксилифор ”, местността Мавриков, екопътеката край Преображенски манастир и кв. „ Бузлуджа ”. Много жители се включиха и с оборка в пространствата към домовете им.
„ Благодаря на всички, които освен в границите на акцията, само че и всеки един ден се грижат за чистотата и хубостта на Велико Търново, за облагородяването на междублоковите пространства и градинки, за естествените местности край града. Благодаря и на доброволците от нашия град, които дават образец със своята гражданска съвест ”, разяснява кметът Панов.
Даниел Панов, който е и ръководител на Националното съдружие на общините в България, изрече благодарност към уредниците на акцията и към всички общини, присъединили се с разнообразни начинания.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР