Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето

...
Велико Минков, който твърди, че е биологичен баща на бебето
Коментари Харесай

Велико Минков обвини държавата, че му пречи да е баща

Велико Минков, който твърди, че е биологичен татко на бебето на задържаната за убийството на мъжа си Габриела Славова, упорства да се извърши незабавен ДНК тест.

Той с юриста си са внесли молба за това до всички окмпетентни институции, само че и до в този момент няма резултат от настояването му. Минков към момента не се е срещал с детето си, което към този момент е на половин година.

" Искам да съм татко на сина си, само че страната ми пречи ", разяснява той в ефира на Нова телевизия.

Минков още веднъж напомни, че Габриела подписва брак с различен човек малко преди раждането на детето. Той се пробва да припознае сина си, само че по закон това не може да стане, тъй като то ще се роди в границите на настоящ брак.

" Преди раждането съм завел иск да се откри, че аз съм бащата на това дете. Още преди радането на сина си съм декларирал пред страната, че това, което ще бъде вписано в акта му за раждане, е една неистина ", разяснява Минков.



Това се случи преди повече от половин година. " Въпреки това от страна на страната няма никакво деяние. Съдът не е насрочил даже първо съвещание по този случай. Минаха два месеца откогато майката на детето ми е в ареста за ликвидиране, а аз още не съм виждал детето си. То се отлежда от други хора. Аз съм биологичния татко на това дете, а страната към този момент два месеца не е направила нищо, с цел да бъде детето при биологичния си родител. Напритов. Те го държат при други хора, които не са му кръвни родственици ", възмути се той.

Минков упорства да се направи ДНК тест.

" Апелът ми е за смяна на закона, тъй като сега той е несъответстващ. Когато се оспорва генезис от бащата, се позволява съда да остави другия човек, вписан в акта за раждане да остане, което е несъответстващо. Заради това очевидно такива каузи се водят постоянно на три инстанции, тъй като не е просто да се откри произхода, само че и да се реши най-хубавия интерес на детето ", разяснява той. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР