Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова

...
Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова
Коментари Харесай

ДНК анализ: Велико Минков е баща на малкото дете на обвинената в убийство Габриела Пеева

Велико Минков е татко на дребното дете на Габриела Славова - Пеева, упрекната в убийството на брачна половинка ѝ Пейо Пеев. Това демонстрират резултатите от ДНК разбор, заяви Минков пред Българска национална телевизия.

Той съобщи, че се тормози от решението на съда да освободи Габриела Славова под домакински арест и хипотезата тя да гледа двете деца. Според него Славова не е душевен постоянна и би могла да навреди на децата.

На 30 април съдът пусна от ареста Габриела Славова. Тя твърди, че е почтена. Въпреки че има данни за нейната съпричастност към закононарушението, липсва заплаха тя да се укрие или да извърши друго закононарушение, уточни в претекстовете си съдът.

Вечерта на 21 януари Пейо Пеев е бил удушен в автомобила си. След това е бил изместен и разпален в региона на Витоша. Според близки на убития двамата са имали проблеми, а Славова даже не му е давала да вижда двете деца.
Същевременно стана ясно, че прентенции за бащинството на второто дете е предявил някогашният народен представител Велико Минков. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР