Великите експерти Румен Гечев и Драго Стойнев са главни преговарящи

...
Великите експерти Румен Гечев и Драго Стойнев са главни преговарящи
Коментари Харесай

НОВА ПОДИГРАВКА ОТ МОЛА: Министри на Виденов и Орешарски в комбина с измамник слагат ръка на държавния бюджет

Великите специалисти Румен Гечев и Драго Стойнев са основни договарящи в молчето и през днешния ден по глава " финанси ".

Румен Гечев, докарал страната до национално злополука като стопански министър на Виденов. С над 1000% инфлация в границите на седмица през зимата на 1996/97 година, със заплати по 10 $ и пенсии по 6, с купонна система за най-важните хранителни артикули, с рекордна безработица в цялата ни история.

9 банки банкрутираха за един ден при ръководството на другаря Гечев...

Когато другият " приятел " - Стойнев, бе стопански министър при Орешарски пък, гръмна втората по величина банка КТБ, стотици хиляди останаха без спестяванията си, огромни, междинни и дребни бизнеси банкрутираха, страната бе изправена пред колапс.
свързани новини104072преди 18 часа205598на 24.11.2021
Червената мафия на власт е гаранция за банкови банкрути и инфлация. А този път имаме алена мафия плюс розов комсомол, също качествени измамници, само че от по-ново потомство, по-перфидни и с интернационален обсег.

Асен Василев, който се точи за финансов министър и води договарянията, бе наименуван от датските си съдружници в народен тв ефир " лъжец ", откраднал софтуеъра на общата им компания и го продал в Китай. Щом със личната си компания е постъпил по този начин, по какъв начин ли ще постъпи и ще се разпорежда с държавния бюджет?

Светло бъдеще се е ширнало пред стопанската система и финансовата ни система с такива потвърдени експерти.

Да забележим какво ще изясняват на гласоподавателите си за тази перверзия сякаш евроатлантиците от " Демократична България ", които влизат в договорка с дявола, с цел да се трудоустроят на сладки постове...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР