Великденският панаир в Сливен тази година ще бъде в дните

...
Великденският панаир в Сливен тази година ще бъде в дните
Коментари Харесай

Подготвят Великденски панаир в Сливен

Великденският панаир в Сливен тази година ще бъде в дните от 1 до 23 април. Това гласи заповед на кмета Стефан Радев, с която се регламентират мястото и интервала за осъществяване на комерсиална активност навън. Всички уреди, атракциони, маси и сергии ще бъдат позиционирани в региона на бул. „ Георги Данчев “ – паркинга до северния вход на стадион „ Хаджи Димитър “.
В заповедта се показва още, че всички лица, на които е позволено да реализират комерсиална активност навън в границите на горепосочения интервал, са длъжни да съблюдават избраните им места, според Наредбата за определянето и администрирането на локалните такси и цени на услуги на територията на община Сливен. Те са длъжни също по този начин да съблюдават хигиена и да поддържат непорочност към масите, караваните, колите, атракционите и оборудванията. Забранява се слагането на уреди преди и след датите, избрани в актуалната заповед.

Контрол по осъществяване на заповедта е предоставен на зам.-кмета по финансите Румен Иванов, организирането на защита – на шефа на „ Общинска защита и СОТ “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР