Великденската четиридневна банкова ваканция може да приключи, но много от

...
Великденската четиридневна банкова ваканция може да приключи, но много от
Коментари Харесай

Всички останали банкови празници в Обединеното кралство през 2024 г. - пълен списък на оставащите дати тази година

Великденската четиридневна банкова почивка може да завърши, само че доста от нас към този момент преглеждат календарите си, с цел да схванат по кое време е идната дълга уикенд ще бъде.

През 2024 година в Обединеното кралство има общо осем публични празника. Тъй като към този момент имахме Нова година, Разпети петък и Великденски понеделник, остават още пет, които да чакаме с неспокойствие. И за благополучие идващият не е доста надалеч. Следващият банков празник в Обединеното кралство е банковият празник при започване на май, който се пада в понеделник, 6 май тази година. Ако се чудите за какво имаме инцидентен празничен ден при започване на май, той в началото стартира като римски фестивал, празнуващ началото на лятото.

За мнозина празничният уикенд в края на май бележи неофициалния началото на лятото. Очаква се бирени градини, паркове и крайбрежни зони да бъдат цялостни с британци, нетърпеливи да се насладят на първото за сезона дълготрайно проклинание на топлота и независимост. Въпреки това Англия и Уелс са измежду най-ниските...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР