Великден скоро ще дойде и най-големите супермаркети намаляват цените на

...
Великден скоро ще дойде и най-големите супермаркети намаляват цените на
Коментари Харесай

Експерт споделя най-доброто време за закупуване на великденски яйца на най-ниска цена - но трябва да сте бързи

Великден скоро ще пристигна и най-големите супермаркети понижават цените на обичаните ви шоколадови бонбони вляво, вдясно и в центъра.

Тъй като обаче към момента сме в рецесия на разноските за живот, британците ще желаят да знаят къде са най-хубавите покупко-продажби. Един специалист показа най-хубавите си препоръки по какъв начин да се уверите, че получавате повече за вашите стотинки - и ще би трябвало да сте бързи, с цел да вземете най-хубавите покупко-продажби.

Експертът по покупко-продажбите Сара-Джейн съобщи, че е най-хубавото време за запасяването с великденски яйца е тъкмо в този момент. За тези, които са част от схеми за преданост на супермаркети, те към този момент могат да се възползват от покупко-продажби на понижени цени, които съгласно нея евентуално ще изтекат на 19 март.

Говорейки с The Sun, специалистът MyVoucherCodes сподели: „ Гиганти на супермаркети като Tesco и Sainsbury's оферират понижени цени на лоялни клиенти, които имат Clubcard или Nectar Card – само че тези предложения няма да продължат дълго. “

Tesco понижи цената на 22 от своите извънредно голе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР