Величието в ММА, Фьодор Емеляненко реши да коментира Стипе Миочич,

...
Величието в ММА, Фьодор Емеляненко реши да коментира Стипе Миочич,
Коментари Харесай

Емеляненко: Mиочич няма как да е най-велик с по 1-2 битки на година

Величието в ММА, Фьодор Емеляненко реши да разяснява Стипе Миочич, който предишния уикенд отбрани купата си в тежка категория на UFC. Миочич взе третата борба с Даниел Кормие и Дейна Уайт побърза да го разгласи за най-велик в историята на тежка категория. Емеляненко не е склонен с това изказване на Дейна Уайт, който не е огромен почитател на Фьодор, тъй като по този начин и не съумя да го притегли в най-голямата ММА организация.

Уайт показа, че изказванията за величието на Фьодор са цялостни нелепости. И до момента в който много от почитателите са раздвоено сред Стипе Миочич и Фьодор Емеляненко, то огромната легенда от Русия разяснява тематиката по следния метод:

" Стипе Миочич е добър и забавен войник и поради това не желая да повеждам тези диалози. Трябва обаче да се огледа по какъв брой борби на година прави и какъв брой отбрани на купата има. Трябва да се видят и имената на неговите противници. Например по мое време аз, Ногейра и Филипович правехме по 4-5 багра на година.

Аз направих 3 борби в една година, даже когато имах проблеми с пръста. Е, в този момент бойците, изключително първенците, имат доста по-малко дуели. Един, най-много два дуела годишно. Кормие е мощен войник и един от най-хубавите. Много ми хареса Кормие. Но по този начин се случва, че постоянно има един победител. Миочич и Кормие са двама от най-хубавите бойци. "

Миочич е със статистика 20-3 в ММА и завършва 15 от своите борби с нокаут. Емеляненко от своя страна е с връх 39-6-1 в ММА и има 15 победи с нокаут и 15 със събмишън. Между 2000 и 2010 година Емеляненко беше непобеден със серия от 27 следващи победи. Кой е най-велик при тежките?
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР