Векове наред бойните спортове развиват съвършенство на физика и характер,

...
Векове наред бойните спортове развиват съвършенство на физика и характер,
Коментари Харесай

Президентът Радев откри Световното първенство по таекуондо за юноши и девойки в София

Векове наред бойните спортове развиват съвършенство на физика и темперамент, възпитават дисциплинираност и отговорност, почитание освен към колегата, само че и към съперника.

Това съобщи президентът, който през днешния ден откри Световното състезание по таекуондо за юноши и девойки в зала „ Арена Армеец “ в София. Събитието се организира под патронажа на президента. 

Президентът поздрави уредниците на значимото спортно събитие, като открои и всеотдайността на родителите и треньорите които стимулират младите състезатели. „ Вие им давате късмет да се развиват и да се утвърждават като мощни и уверени персони освен в спорта, само че и в живота “, уточни президентът и пожела на спортистите да бъдат образец в одобряването на правилата на честната игра и полезностите в спорта. 



Тази година България е хазаин на две международни шампионати по таекуондо, като от 28 юли до 7 август София приема Световното състезание за кадети и Световното състезание за юноши и девойки. В церемонията по откриването участваха президентът на Световна федерация по таекуондо Чунгуон Чо, световноизвестния български футболист Христо Стоичков и президентът на Българската федерация по таекуондо Слави Бинев, оповестиха от прессекретариата на Президентството.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР