Вежди Рашидов отново се впуска в политиката. След като се

...
Вежди Рашидов отново се впуска в политиката. След като се
Коментари Харесай

Вежди Рашидов ще е водач на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област

Вежди Рашидов още веднъж се впуска в политиката. След като се беше отказал, той още веднъж ще бъде претендент за депутат и ще води листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив област.

Това съобщи в Русе самият той. Председателят на 48-ото Народно заседание сподели, че още веднъж се отдава да оказва помощ на екипа, с който е бил до момента и ще направи всичко допустимо, с цел да убеди хората, че пътят е да построяваме.

" В листа ще вземам участие заради номинациите, които са издигнати. Имам номинации доста в София, имам номинации в Пловдив, където три години съм се явявал и в този момент поемам лидер на листа в Пловдив област. Защото аз по този начин съм учтив – да почитам хората, с които съм работил, в сложен миг да не ги изоставя, това беше молбата. Да, сложни избори предстоят, тежки ще са и имаха потребност от моята напреднала възраст, престиж или каквото ще го кажете ", изясни Вежди Рашидов.

Вежди Рашидов беше в Русе в качеството си на ваятел. Заедно с сътрудника си Красимир Ангелов построяват бюст-паметници на Васил Левски и Христо Ботев, които ще бъдат инсталирани в град Две могили.

Автор: Венета Николова
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР