Вежди Рашидов остро атакува президента Радев.Уверявам Ви, г-н Президент, че

...
Вежди Рашидов остро атакува президента Радев.Уверявам Ви, г-н Президент, че
Коментари Харесай

Вежди Рашидов с писмо до Радев: Мутрата вън!

Вежди Рашидов остро нападна президента Радев.

Уверявам Ви, господин Президент, че обществото е доста изтощено от безплодните арогантни циркове и точно за това е време да помълчим и да помислим за бъдещето.

Бившият министър на културата Вежди Рашидов излезе с Открито писмо до президента Румен Радев.

Ето какво написа Рашидов:

С най-голямо почитание към Президента на България и към институцията си разрешавам да се обърна обществено към Вас, господин Президент:

Дълго време се предпазвах да вляза в полемики, защото страната ни след близо година неплодородие и безхаберие е вкарана внезапно в икономическа рецесия.

При тежък коронавирус и цялостна некомпетентност на здравното министерство, при обедняване на българските жители, през днешния ден сме очевидци не на смяна, за която мечтаеха всички, не към път да изградим спокойна страна и можещи политици, а на безпардонно мутренско държание на Ваш министър - определен неизвестно защо и за какви умения и заслуги, като се изключи че беше видян със своето надменно, пошло и мутренско протестиране с бесилки и ковчези, вследствие на което той и другите към него съумяха само да изконсумират силата на младежите по площадите на България.

Именно поради това, господин Президент, и към момента с почитание към институцията, откровено Ви апелирам: Изпратете го този там, откъдето го взехте, тъй като той към този момент е нездравословен освен за страната, само че и персонално за Вас. Затова изпратете „ Мутрата вън “, с цел да не се носи срама нито от Вас, нито от обществото!

Ако смяната е тази мутренска форма на ръководство, халал да ни е и смяната, за която говорите всеки Божи ден Вие и новото държавно управление! 

Аз като жител не искам такава смяна, тъй като постоянно съм работил и съм се трудил за онази смяна, която е градивна и основава положителни условия за развиване, успокоение и съгласие в обществото.

Да издигнете за министър на културата човек, не поради качествата му, а поради единственото му достолепие в живота, че е замерял с яйца монументи на културата – това е невиждано! Има заплаха страната ни да замязя от ден на ден на санаториум за нервно заболели. Такива хора и министри не са за издигане на никое място, а са за лекуване.

Уверявам Ви, господин Президент, че обществото е доста изтощено от безплодните арогантни циркове и точно за това е време да помълчим и да помислим за бъдещето.

Пътят, по-който ще тръгнем, по никакъв начин няма да е елементарен.

Накарайте Вашите министри, вместо да ни облъчват непрекъснато с обещания, да научат една мъдра българска сентенция: “Нивата не желае молитва, а мотика “. Защото тези, които доста приказват, малко копаят.

А по отношение на министъра Ви – то Четвърти километър не е надалеч от министерството. И дано никой не подценява българската просвета, там няма място за мутри като Вашия фаворит.

С почитание, Вежди Рашидов
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР