Веднъж попитали Ванга, когато човечеството ще се спаси от най-страшните

...
Веднъж попитали Ванга, когато човечеството ще се спаси от най-страшните
Коментари Харесай

Ванга: Ябълка с пирони цери анемия, в желязото се крие лека за най-коварните болести

Веднъж попитали Ванга, когато човечеството ще се избави от най-страшните заболявания. Тогава всевиждащата жена прозряла, че лекарство срещу СПИН ще излезе от желязото. А тя постоянно го предписвала на заболели от анемия под формата на закована ябълка.
„ Ке пристигна ден и ракът ще бъде окован в стоманени вериги! Лекарството, което ке лекува хората от тази болест, би трябвало да съдържа желязото, тъй като този детайл в човешкия организъм понижава ”, обяснила прорицателката. Тогава обаче тя предизвестила, че на мястото на двете овладени заболявания ще пристигна една единствена, само че доста по-страшна. Какво ни готви бъдещето остава да забележим, само че Ванга е лекувала някои заболявания като анемия с една рецепта, включваща желязо от пирони.

Кисели ябълки
Всевиждащата жена уверявала, че бледите хора (вероятно поради недостиг на желязо, невисок хемоглобин, анемия -б.р.), в случай че всекидневно изяждат по една кисела ябълка, набодена с стоманени пирони, може да се предотвратят неналичието на желязо и анемията.
Рецепта
Взимат се пирони от железария. Измиват се добре с цел да нямат смазка по тях. Изтриват се със алкохол, а по-късно със салфетка. Набожда се ябълка със 16 стоманени пирона колкото пръст и се оставя 24 часа на топло място. След това пироните се отстраняват, а ябълката се изяжда.

Обяснението
Според обяснението соковете на ябълката и пектина работят като разтворител. Те разтварят молекули от желязото на пироните и насищат плода с тях. След това желязото попада в тялото на индивида, до момента в който употребява плода. Така преди време изключително към войните хората са се спасявали от най-тежките форми на анемия, когато не е имало медикаменти или месни артикули, от където да си набират този скъп за действие на тялото детайл.

Заради изумителния си гений да усеща бъдещето Вангелия Гущерова – Ванга, се трансформира в легенда, която дълго я надживява. Освен да предсказва това, което ще се случи, да „ вижда “ скрити неща и да знае смайващи детайлности, известни единствено на малко на брой, Вангелия умеела и да показва най-точното лекарство за редица болести. Смята се, че част от познанията си за билките е наследила от други дами в фамилията, които са се занимавали с фитотерапия, а друга – тъй като „ билките сами ѝ се откриват “. Така или другояче, триумфите ѝ при лекуване с билки са многочислени и приети даже от формалната медицина. За рецептите си Ванга казвала следното: „ Не признавам лекуване, при което би трябвало да се пият по двайсет илача едновременно. За една болест е задоволителна единствено една билка, та да знае човек с какво се е излекувал или от какво си е навредил “, се споделя в книгата, в която са събрани всички предписания на пророчицата.
Инфо: lechiteli

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР