Веднага щом прочетете дадено съобщени, отсрещната страна мигновено разбира за

...
Веднага щом прочетете дадено съобщени, отсрещната страна мигновено разбира за
Коментари Харесай

Супер трик! Как да си прочетем съобщенията във Фейсбук, без отсрещната страна да разбира за това и да се чувстваме длъжни да отговорим

Веднага щом прочетете обещано обявени, отсрещната страна незабавно схваща за това, защото системата му демонстрира че сте го видели, като изписва Seen.

За някой хора обаче това информиране се явява леко терзание и напън върху душeвността им, защото се усещат задължени да отговорят колкото се може по-бързо. Обаче има метод, отсрещният човек в никакъв случай да не разбере, че сте прочели известието му.

Ето какъв е трикът!

За задачата се употребява уголемение в Гугъл Chrome, наречено Фейсбук Unseen, по този начин който желае, може да си подсигури още едно равнище на анонимност във Фейсбук. Веднъж конфигурирано, разширението се появява като синя иконка. Натиснете върху иконката с цел да сте сигурни че инструментът е деен. Най-хубавото е, че бихте могли да го активирате и деактивирате, когато си поискате, тъй че да управлявате по-добре анонимността си при чатенето. Може да изключите разширението посредством кликване още веднъж върху иконката.

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР