Веднага щом обърна гръб на Сливенския затвор, силиконката Анита Мейзер

...
Веднага щом обърна гръб на Сливенския затвор, силиконката Анита Мейзер
Коментари Харесай

Анита Мейзер прави всичко възможно, за да бъде незабележима по улиците

Веднага щом обърна тил на Сливенския затвор, силиконката Анита Мейзер събра куфарите за Лас Вегас. Бившата мисис България обаче няма никакво желание да остава в Съединени американски щати, а единствено да си нагледа парцелите там за малко. Брюнетката изкара година и осем месеца в пандиза, откакто Върховен касационен съд я осъди на 2 години за убийството на брачна половинка й Николай Димов. Както е известно, на 15 август 2016 спортистът издъхва в фамилното им жилище, след несполучлив опит да раздра с мускулите си свинските опашки, с които е вързан.

Първоначално Мейзер се признава за отговорна, само че по съвет на един от юристите си анулира самопризнанията, които е направила и стартира ново дело. В резултат на това съдът я осъжда на 2 години затвор за непредумишлено ликвидиране.

Миската се разминава безусловно на косъм с доживотна присъда, защото фамилията на брачна половинка й отхвърля да одобри, че случаят е трагичен случай, написа " България през днешния ден ". Те упорстват, че Мейзер може би е имала съизвършител мъж, който даже е зашеметил Димов и го е овързал с опашките за масата.

Следствието по този начин и не откри доказателства за намесата на различен човек във съдбовната нощ, а Мейзер излезе след година и 8 месеца от пандиза. Тя обаче е различен човек.

По съвет на магистратите, Мейзер е зарязала всевъзможни провокации или медийни изяви. Нещо повече - тя напуща без звук и пандиза, където я посреща най-хубавият й другар — дизайнера Красимир.

Пак с негова помощ Мейзер се прибира във Варна, където обаче също не се застоява дълго. А в това време прави всичко, с цел да бъде незабележима.

Няма ги към този момент прашките, разходките по сутиени, пайетите и провокациите пред пресата или обществените мрежи. Миската е безусловно изменена и прави всичко, с цел да остане неразпознаваема по улиците на Варна и София.

Тя даже отпътува за Лас Вегас без доста звук, само че единствено, с цел да нагледа парцелите си там, след което още веднъж се връща в България. Опитите на Анита да остане незабележима за зяпачите обаче са несполучливи. Преди дни тя е засечена в ресторант в Пловдив, където даже новата й маскировка не съумя да я направи неразпознаваема.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР