Вечното дебри между ЦСКА и Левски от седмия кръг на

...
Вечното дебри между ЦСКА и Левски от седмия кръг на
Коментари Харесай

Вечното дерби във волейбола на живо по b1b.box идния петък

Вечното глъбини сред ЦСКА и Левски от седмия кръг на efbet Супер Волей е най-големият акцент в програмата на b1b.box за идната седмица. Двубоят ще се играе на 18 ноември (петък) в столичната зала " Васил Симов " и ще бъде с начален час 18:00 часа.

Ето и всички акценти от програмата на b1b.box за идната седмица (14-20 ноември):

14 ноември (понеделник)

21:30 - ББЛ Запад А 

Отборите на ЦСКА и Правец ще открият 7-ия кръг в Западната А група на ББЛ. Двата отбора са съседи в класирането – надлежно с по 3 победи и 3 загуби.

15 ноември (вторник)

19:30 и 21:30 - ББЛ Запад

С дуела сред съставите на Снейкс и КИМ от 3-ия кръг на район Запад на ББЛ, в ефира на b1b.box се завръща и женския баскетбол – въпреки и на равнище втори ешелон. Веднага след тях в зала “Триадица ”, ще се изправят отборите на Волтрон и Енигма Фойерверк, които досега се показват нерешително при мъжете.

16 ноември (сряда)

19:30 и 21:30 - ББЛ Запад А

В 8-ия кръг на Западната А група в ББЛ юношеската групировка на Балкан ще се опита да продължи положителната си серия против новака Спартак Сандански. Същата цел ще има и лидера в класирането Миньор 2015, само че против надалеч по коравия състав на Политехника.

17 ноември (четвъртък)

16:00 и 18:00 - волейбол " Демакс Лига "

Новакът в женския волейболен хайлайф Марица 2022 ще има сложна задача против отбора на ЦСКА в 4-ия кръг на Демакс лигата. Веднага след тях в зала “Сила ” в Пловдив един против различен ще се изправят единствените два тима с цялостен актив досега Марица и Казанлък.

18 ноември (петък)

18:00 - efbet Супер Волей

Поредното издание на безконечното дерби сред ЦСКА и Левски, ще даде началото на 7-ия кръг в НВЛ. Те са водачи в класирането и припомнят за най-хубавите си дни.

21:30 - ББЛ Запад А

Друг от новаците в Запдната А група на ББЛ Левски 2022 ще има за противник отбора на Микс, като досега и двата тима се предствят много под упованията.

19 ноември (събота)

13:00 - футбол (жени)

В среща от 10-ия кръг на женското ни футболно състезание отбора на ЖФК Варна, ще търси наложителен триумф против един от новобранците в групата Светкавица.

17:00 - хандбал А РХГ мъже

В 7-ия кръг на мъжкия ни хандбален шампионат обезкървеният отбор на Чардафон, ще има сложната задача да търси първа победа против Спартак Варна.

18:30 - efbet Супер Волей

Въпреки положителното си показване в евротурнира за Купата на кандидатите тима на Дея спорт ще се стреми към триумф и в НВЛ, където негов противник този път ще бъде неуверения досега състав на Марек.

20 ноември (неделя)

14:00 и 16:00 - хандбал А РХГ дами

Започналият чудесно новия сезон в хандбалното ни състезание при дамите отбор на Етър, в този момент ще има сериозен тест против вицешампиона Свиленград. В различен мач от този 5-и кръг един против различен ще застанат два от новаците в елита Търновград и Васил Левски Нови пазар.

18:00 - efbet Супер Волей

Седмицата ще приключи с забавното посещение на Монтана във Варна. Черно море демонстрира израстване и в този момент ще желае да се потвърди против различен от участниците ни в третия по мощ европейски шампионат - Challenge cup.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР