Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното

...
Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши правилата на екстремното
Коментари Харесай

Изненадваща дисквалификация в “Един за друг”

Вечно усмихнатата Галена от Генерал Тошево наруши разпоредбите на рисковото предизвикателство няколко пъти и получи служебна загуба за нея и нейния брачен партньор Петър, който бе направил един от най-високите залози за днешната игра.

Задачата пред дамите не беше по никакъв начин лесна. Те трябваше да влязат в ролята на професионални сапьори, минавайки през пет степени на компликация с разнородни представители на животинския свят. Всяка последваща кутия съдържаше композиция от числа, които образуваха значима дата в живота на обособените двойки и служеха за код, който да освободи техните кавалери от тиктакащата заплаха. Най-успешно с предизвикването се оправиха двойките на магазинерите Йоана и Румен, инфлуенсърката София и брачна половинка ѝ Тихомир, юристите Йордан и Елизабет, брокера Светослав и обичаната ми Сияна, органите на реда във Вилата на Любовта Маргарита и Кристиян и занимателните перничани Михаела и Венцислав.
Реклама
Играта обаче се оказа прекомерно огромно предизвикателство за съквартирантките Петя и Дарина, които непринудено се отхвърлиха от присъединяване, а слънчевата Галена изгуби право на присъединяване, поради нарушаване на разпоредбите.Утре в най-романтичното риалити в ефира следва тестването за двойки. Победата за Дарина и Денис е наложителна, а оръжията на любовта още веднъж ще бъдат в сръчните ръце на дамите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР