Вечно почерпеният клоун Рашков този път сгази лука, като наклевети

...
Вечно почерпеният клоун Рашков този път сгази лука, като наклевети
Коментари Харесай

Бойко Рашков яко сгази лука с банката на Борисов

Вечно почерпеният смешник Рашков този път сгази лука, като наклевети Борисов, че имал банка. Която изнасяла милиони в Дубай.

Това към този момент не са брътвежите за човекоядство. Тук става дума за финансова институция, а имаме и настоящ Закон за банките. Редно е Българска народна банка да се намеси.

Всяка българска банка минава през непрекъснат одит от Европейската централна банка, през стрес-тестове и надзор на собствеността.

Рашков осъзнава ли каква тъпота е изтърсил?

Съзнава ли, че банките имат стотици хиляди инвеститори и тиражирането на жълти злословия води до безпорядък на пазара?

Ясно е, че е задействан, с цел да отклонява вниманието от неуспеха с ковида, репресията със зелените документи, закононарушението на Кирил Петков, нарушаването на Конституцията от Радев...Ясно е, че по този начин се подменя публичния диалог, дискурса - няма да обсъждаме рецесията и инфлацията, а ще си чешем езиците има ли Борисов банка...
свързани новини113985преди 6 часа41871преди 2 часа
И въпреки всичко, не мога да схвана този човек. Какво ли са му дали обещание, с цел да изпадне до карикатурно в нелепостта си камикадзе на Румен Радев? Какъв е залогът? Държат ли го с нещо или му дават обещание посланически пост? Струва ли си?

Ако незабавно не уточни името на банката и не извади документи, че Борисов е неин притежател и има незаконни траншове към Близкия Изток, става евентуален клиент на прокуратурата. Все някой ден ще спре да е министър. И след това?
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР