Вечният въпрос, който вълнува собствениците на малки жилища, е как

...
Вечният въпрос, който вълнува собствениците на малки жилища, е как
Коментари Харесай

Перфектната гарсониера

Вечният въпрос, който вълнува притежателите на дребни жилища, е по какъв начин да разпределят оптимално мебелите в пространствата. На доктрина съществуват редица способи. Друг е въпросът на процедура какъв брой работещи са те.

Снимките поместени по-долу са от жилище с разгъната застроена повърхност 46 кв.м, което се намира в Швеция. Имат две съществени пространства – спалня и дневна, като втората е обединена с кухня. Избран е елементарен и удобен жанр, само че в това време прелестен за очите. Интериорът е решен в ретро жанр.

Собствениците на маломерни жилища се интересуват от разпределението. Къде да слагат дивана, по какъв начин да очертаят границите на дневната и кухнята, както и къде да се откри място за домашния офис. Във въпросния парцел казусът е решен без особени терзания. Кухнята е заела едната стена, а при прозореца е ситуирана трапезарията. В един от пустеещите ъгли е ситуиран домашният офис.

Дневната интериорните дизайнери са решили да изолират от другите пространства образно и да концентрират вниманието си върху нея. Тук доста добре са преплетени актуалният и ретро стилове, проведена е зона за релакс и даже е отделено място за запазване на движимости.

Спалнята е дребна, само че удобна. За да наподобява образно по-голяма стените са изрисувани на естествена тема.

Стилна, точна и комфортна. Така с три думи може да бъде разказана кухнята. Всички уреди и мебели са изпълнени в сбит жанр, без непотребни елементи. Изчистени линии, приятни цветове, които образно усилват пространството. Има задоволително на брой шкафове и места за предпазване.

Дизайнерите са съумели да основат една много просторна баня на фона на дребното жилищно пространство. Ваната е махната и сменена от душ кабина. Това е дало опция да се отдели място за пералня и за няколко шкафа. Също по този начин половината стена е в огледало, с цел да наподобява помещението по-голямо.
















Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР