Вечният секссимвол Дженифър Лопес разкри тайните на младежкия външен вид

...
Вечният секссимвол Дженифър Лопес разкри тайните на младежкия външен вид
Коментари Харесай

Джей Ло разкри тайната на вечната младост, вижте съветите

Вечният секссимвол Дженифър Лопес разкри тайните на младежкия външен тип в изявление за стилното списание Vogue. Материалът е оповестен на уеб страницата на изданието. 53-годишната звезда показа детайлности за грижата за кожата си, която й оказва помощ да остане млада.

На първо място, певицата прикани читателите да се оправят с психическото положение, защото то директно визира външния тип.

„ Можете да употребявате цялата козметика на света, само че в случай че сте нещастни, тогава кожата ви ще бъде в неприятно положение. Не можеш да скриеш това, което чувстваш ", сподели тя.

В същото време Дже Ло предлага всекидневно разчистване на лицето с пяна за измиване, както и потреблението на овлажняващ серум и козметика със слънцезащита SPF-30. Самата тя персонално употребява средствата на личната си марка.

Лопес приключи, като посъветва всички да спят задоволително. През септември певицата Дженифър ссподели още една загадка на младостта. За да поддържа форма, поп певицата пие доста вода и спи по седем-осем часа дневно. Освен това Лопес означи, че не пие алкохол и в никакъв случай не е пушила.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР