Вечният плейбой Орлин Павлов си има ново гадже… и то

...
Вечният плейбой Орлин Павлов си има ново гадже… и то
Коментари Харесай

Орлин Павлов изненада всички с новото си горещо гадже

Вечният плейбой Орлин Павлов си има ново гадже… и то какво гадже — 20-годишна мулатка, написа родното клюкарско издание "Таблоид ".

В момента артистът и артист още веднъж се носи на крилете на любовта с младото девойче, което съгласно някои е танцьорка.

Орлин Павлов гони 40-те, само че това не го стопира да избира все доста по-млади и атрактивни девойки. Той и сякаш мечтае за деца и семейство, само че девойките, които напоследък получават за малко статут на негови "гаджета ", сякаш избират купоните до зори и разголените фотоси.

Сега почитатели са забелязали Павлов и новата му половинка да пазарят в хранителен магазин.

Двамата са дружно едвам от към месец - два. Очевидци описаха, че двойката не серпантина да се целува и натиска до момента в който обикаляла сред рафтовете на огромен столичен супермаркет. Те разказват момичето като дребно, едва, с леко изпъкнало дупе, кльощави крачета, забавно и запаметяващо се лице, както и буйни тъмни къдрици.

„ Щяха да блъснат щанда с хлебчета от натискане и опипване. Мулатката блъскаше кошницата с покупки, а Орлин кръстосваше несъответстващ, разтеглен, невчесани и единствено си търкаше очите”, описаха очевидци на буйните целувки в магазина.

По време на разходката в супера, компания им правела майката на новата обичаната на Павлов. Бъдещата тъща не серпантина да се усмихва на синеокия кандидат-зет. От обкръжението на артиста и артист издадоха пред жълтото издание, че от няколко месеца той е бясно влюбен в младата къдрокоса хубавица, която е едвам 20-годишна. Борис Йотов от „ Скъпи наследници” ще отпразнува своя 390ти рожден ден на 23 април, само че все пак се урежда единствено с млади гаджета на по има-няма 20 години.
За последната година той съумя да оплете в мрежите си няколко млади и атрактивни девойки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР