Вечният кандидат-президент и търновски шоумен Димитър Маринов – Пищова ще

...
Вечният кандидат-президент и търновски шоумен Димитър Маринов – Пищова ще
Коментари Харесай

Мерак възраст няма! Пищова заби манекенка, вдига сватба

Вечният кандидат-президент и търновски шоумен Димитър Маринов – Пищова ще подвига женитба това лято, оповестява " Монитор ", представен от " Днес.бг ".

Избраницата на 62-годишния плейбой е на 24 години от Сандански и е с съвършени ограничения за Пищова  - 1,75 висока и естествено - 48 кг. Двамата са се срещнали на конкурс за хубост.

Годежът ще бъде на 24 май в Арбанаси, а сватбата - на 15 август, Голяма Богородица, в Равда.

" Сватбената гала ще бъде в стеснен фамилен кръг. Ще има единствено стотина правилни приятели, само че всеки, който желае, ще може да пристигна да пийне и хапне на богатите трапези, които ще бъдат разпънати край морето. Каня цяла България, да пристигна, да яде, да пие, да се радостни и да запомни по кое време Пищова е вдигал тежка войводска женитба с мома люта македонка ", похвали се пред изданието Пищова и се закани, че за сватбата му в България ще се приказва 100 години.

Той призна, че с цел да има пари за тежките софри, неотдавна е продал нивите на дядо си в село Батак, за които е взел 100 000 лева

Преди 7 години Пищова още веднъж готвеше женитба, само че тя пропадна, откакто булката му избяга вечерта преди венчавката, която трябваше да бъде в Троян.

Тогава, макар случката, Пищова дойде в Троянския манастир с розова лимузина, където трябваше да се състои церемонията.

По-късно шоуменът го закъса със здравето, само че очевидно сега още веднъж е във форма.

" Ям, пия, е*а и не мисля за нищо. Ето и в този момент ме хващаш с 3 манекенки в джакузито да се къпем и да пием шампанско. Живее ми се още, бе мама му остаряла ", съобщи Любимеца на народа, който се закани още веднъж да се кандидатира за кмет на Велико Търново на изборите идната година.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР