Вечерта на 22 март няколко въоръжени терористи нахлуха в комплекса

...
Вечерта на 22 март няколко въоръжени терористи нахлуха в комплекса
Коментари Харесай

„Всички паднаха на пода и пълзяха“. Майка с две деца се спаси по чудо от атентата в Русия

Вечерта на 22 март няколко въоръжени терористи нахлуха в комплекса „ Крокус Сити Хол “ в Подмосковието, където започнаха да стрелят по хора и подпалиха постройката.

Към момента е ясно, че жертвите са 40, а ранените са стотици.

Жена, която е участвала в концертната зала с двете си деца, описа по какъв начин са съумели да избягат.

„ Звуците от изстрелите се приближиха и хората към този момент бяха в суматоха. Всички паднаха на пода и някак си изпълзяха през вратите “, споделя тя пред съветската медия „ Царьград “.

Група терористи с картечници нахлули в Крокус Сити Хол в Подмосковието по време на концерт на група Пикник и почнали да стрелят по хората. Майката на две деца Наталия споделя по какъв начин е съумяла да излезе от постройката.

Според дамата изначало чиновниците по сигурността говорили по радиото, след което тръгнали нанякъде. Тогава хората някак постепенно и тъжно почнали да стават и да напущат местата си. А първите редове побегнали на сцената.

„ Отначало си помислихме, че е част от шоуто, тъй че даже не можехме да мислим за това. И тогава звуците от пукотевица се приближиха и хората започнаха да се паникьосват “- споделя Наталия в диалога.

За да не попаднат под обстрела на нападателите, всички паднали на пода и изпълзяли някак през вратите, а по-късно изтичали до ескалатора, където навалицата била страшна.

Когато Наталия и децата слезли във фоайето на първия етаж, видели кръв и мъртви хора. И изстрелите звучали все по-близо.

„ Някак си избягахме през основния вход. Не си взехме облеклата. Когато се обърнах, индивидът, който тичаше след мен, към този момент лежеше мъртъв “, прибавя Наталия.

Вече бягайки надалеч от постройката, тя забелязала черен пушек и че концертната зала гори. Наталия също означи, че доста коли за незабавна помощ се движат в посока на „ Крокус Сити Хол “.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР