Вече знаем със сигурност, че четвърти сезон на Истински детектив

...
Вече знаем със сигурност, че четвърти сезон на Истински детектив
Коментари Харесай

От бокса до телевизионния екран

Вече знаем сигурно, че четвърти сезон на " Истински детектив " ще има и че в него ще са забъркани много хора от суперуспешния първи сезон - Уди Харелсън, Матю Маконъхи и Кари Джоджи Фукунага са измежду изпълнителните продуценти на новите серии.
 Джоди Фостър,
" Истински детектив " се завръща за четвърти път

Джоди Фостър този път ще е в основната роля

Знаем и, че в основната роля ще забележим Джоди Фостър, а в този момент е ясна и партньорката й на екрана.

Това е професионалната боксьорка Кали Рейс, която ще бъде в ролята на Еванджелин Наваро. Ето и историята. Всичко стартира със сезона на дългите нощи в Аляска, когато шестимата мъже, които работят в локална арктическа изследователска станция ненадейно изчезват.
 Снимка 451121

С издирването им се заемат две дами детективи - Лиз Денвърс и Еванджелин Наварло, съответо Фостър и Рейс в функциите. Наред с всепоглъщата мрачевина на природата и случилото се, двете ще би трябвало да се изправят и против мрака, която всяка от тях таи в душата си.

От Variety прецизират, че това ще бъде втора роля за боксьорката. Дебютът на Кали Рейс в киното е с кино лентата Catch The Fair One, който излезе предходната година.

Четвърти сезон на " Истински детектив " ще се снима в Исландия, а главните му сценаристи ще са Иса Лопес и Алън Пейдж Ариага. За момента не е оповестена премиерна дата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР