Вече ви разказахме за екзотичната почивка на поп-фолк певицата Лияна

...
Вече ви разказахме за екзотичната почивка на поп-фолк певицата Лияна
Коментари Харесай

Лияна остави малко на въображението! Певицата - с перфектно спортно тяло, как се грижи за него?

Вече ви разказахме за екзотичната отмора на поп-фолк певицата Лияна и щерка ѝ Дениз. Да, само че тази отмора не свършва! Певицата продължава да качва фотоси от екзотичното си пътешестване, а с последните фрагменти остави малко на въображението:

Виж още: Пролетта за Тита пристигна, влюбената хубавица се похвали с възхитителен подарък и свежо въодушевление

Видно, на фотографията Лияна е в така наречен inifity pool, а от равния ѝ загар съдим, че тя постоянно се пече по монокини. На тази по-долу пък виждаме, че Лияна надалеч не е от тези българи, които се отдават богато на локалната храна и питиета - тя просто наподобява зашеметяващо.

Виж още: Метаморфозите на Кристиан Костов: Певецът на 21 и продължава да впечатлява с визия

Лияна нееднократно е споделяла, че харесва тялото си в този момент повече, в сравнение с когато е била на 18 година Братовчедката на Константин е същински отдадена на хранителния си режим и спорта, като за нея те са се трансформирали в метод на живот.

Виж още: Изненада! Venci Venc' ще се дами - коя е дамата до него и къде ще е сватбата

" Вредната храна е изрично изключена от менюто ми, просто тъй като желая да съм здрава! Цигарите, колкото и малко да бяха, също! Подстригах изтощената си доста дълга коса... Просто си дадох рестарт и мисля, че в действителност - здравето от вътрешната страна - проличава извън “, показа преди време Лияна. И още - тя разкри, че в никакъв случай не си е поставяла периоди, просто е слушала тялото си.

Изображение: https://www.instagram.com/liyana_original/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР