Вече ви разкарахме вълнуващата любовна история на Доли Партън и

...
Вече ви разкарахме вълнуващата любовна история на Доли Партън и
Коментари Харесай

Емоционалната изневяра брои ли се? И как Доли Партън едва не съсипва 50-годишен брак

Вече ви разкарахме вълнуващата любовна история на Доли Партън и мъжа на живота ѝ - Карл Дийн.

Съвсем в резюме - едно надарено 18-годишно момиче си събира багажа единствено ден след завършването и отива в огромния град, с цел да преследва фантазиите си. Там се среща със самонадеян и хубав млад мъж. Любовта нахълтва в живота им бурно и необратимо. Кариерата на Доли неведнъж става причина за пренасрочване на сватбата, само че възприятията ѝ са по-силни от всичко. А самият Карл избира да страни от светлината на прожекторите и се появява едвам на няколко всемирски събития, само че това по никакъв метод не отпетнява чистите им взаимоотношения.

Днес, след повече от 50 години дружно, двамата водят простоват и идиличен фамилен живот. Доли Партън неведнъж декларира, че в никакъв случай не среща мъж, който да може да заеме мястото на сегашния ѝ брачен партньор. Това обаче не значи, че брачният им живот не е имал и мрачен интервал.
 15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха  15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха
Жълтите таблоиди са свързвали името на Доли Партън с доста известни мъже, измежду които са Сълвестър Сталоун и Бърт Рейнолдс.

Самата певица провокира двуполюсни реакции, откакто споделя, че е прекарала "невинна нощ " в едно легло с дългогодишния си другар и персонален помощник Джуди. Отвръща на обвиняванията в невярност с довода, че макар че с Карл е в "отворена връзка ", физическата непосредственост с други мъже е изключена:

Мъжете са моята уязвимост. Ниски, цялостни, плешиви или кльощави - чувствала съм се привлечена към доста особени видове, само че Карл знае, че постоянно ще се прибера у дома и че нямам желание да върша секс с никого. Просто кокетирам и се развличам.

В книгата "Доли за Доли: Интервюта и срещи с Доли Партън " певицата признава, че един път "изневерява със сърцето си ", което едвам не я подтиква към опит за самоубийство. Докато се пробва да се оправи с разрушеното си сърце и следствията върху съвестта ѝ след емоционаланта спекулация, погледът ѝ неведнъж стопира върху револвера:

Гледах го дълго време. Взех го в ръцете си, с цел да го прегледам. В този миг кучето ни Попай се затича към мен. Докосна ме с лапите си и това ме върна към действителността.

В този миг певицата взема решение да се обърне към Бог:

Приех появяването на Попай като предсказание от Господ. Не споделям, че сигурно щях да се самоубия, само че няма по какъв начин да бъда сигурна и за противоположното. Сега, когато се връщам обратно и си припомням да този миг, съзнавам, че болката може да прекърши душевно и най-силния човек.

Доли признава, че дължи мощната си воля на житейските перипети, през които минава - израства в оскъдно семейство, претърпява хистеректомия (това значи, че в никакъв случай няма да може да има деца) и се бори с депресията.

Бяха сложни времена. Понякога Бог просто би трябвало да те смачка. Сякаш ми споделяше: "Стегни се, тъй като предстоят доста неща, с които би трябвало да се оправим. "

И до ден сегашен двамата с Карл не престават да се обръщат към религията, с цел да поддържат вътрешния си мир. Имат личен параклис във фермата си в Тенеси. А през 2016-та година възобновиха брачните си обети.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР