Вече седмица време новият ни премиер отнася подигравки заради облеклото

...
Вече седмица време новият ни премиер отнася подигравки заради облеклото
Коментари Харесай

ФОТО КОМПРОМАТ: Просто Киро - премиерът по смъкнати гащи

Вече седмица време новият ни министър председател отнася насмешки поради облеклото си, с което се показа на първата си аудиенция в Брюксел.

Докторът по конституционно право Борислав Цеков най-точно обрисува с дума по какъв начин ни изложи родният министър ръководител, паралелно до ръководителя на европейската комисия Урсула фон дер Лайен и генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг: " Това момче наподобява като гащник, комуто небрежно са нахлузили някакъв костюм, откакто е почистил помещението, с цел да го снимат с чорбаджийката. Като немски водач от дълбоката провинция. Само белите чорапки му липсват. Обидно е за страната да се показва толкоз ниско равнище за обикновени неща, като метод на обличане при публични интернационалните срещи ".
свързани новини7533преди 15 часа
Само допреди не доста от дълго време, абонаментът за фешън гафове държеше брачната половинка на Румен Радев - Десислава... По всичко проличава, че Генерал Деси ще бъде катурната от своя престол, в случай че незабавно не се намерят дизайнери и експерти по фешън официалност и дрескод, които да вкарат в правия коловоз недоразумението Просто Киро.

Размъкнатият жанр на обличане, даже и когато се носи не в кежуал, а в публично облекло, наподобява на запазена марка на министър-председателя. Доказателства за това пази Facebook, където се намират много фотоси, запечатили за историята келешлъшкия фешън усет или по-скоро неналичието на подобен, на Петков.

Кадрите издават, че Просто Киро е почитател на свлечените панталони - фешън течение, тръгнало от американските затвори и наложено от рапърите зад океана. Преди години в Съединени американски щати и Англия даже имаше опити за прокарването на закони за възбрана на смъкнатите панталони.

Пак преди години, запитан за това, какво е общото сред секса и политиката, огромният български артист Николай Урумов отговори: " И на двете места има и надупени хора ".

Толкова прав да е бил...



Заради фотографията си с генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Брюксел, Кирил Петков бе неодобрен, че вратовръзката му е къса, панталоните - прекомерно дълги, горното копче на сакото му не е закопчано и че позата за фотография не е вярна. Широко разперените, а не компактно прибрани по тялото ръце, са му фасон и от младините, демонстрира фотографията долу.



Морските фрагменти са от 2009 година От престоя си в Канада, министър председателят очевидно е прихванал модата на смъкнатите гащи, която произлиза от щатските затвори.





И един кадър от 2015 година, доказващ, че смъкнатите панталони на горните фотоси, от които " изскачат " задникът на премиера, не са били случайност, а са наклонност.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР