Вече се знае, че на 31 май тази година В

...
Вече се знае, че на 31 май тази година В
Коментари Харесай

Xiaomi обясни, защо новият флагман ще се нарича Mi 8, а не Mi 7

Вече се знае, че на 31 май тази година В Китай ще се състои огромната презентация на компанията Xiaomi, по време на която ще бъде показан новия флагмански смарт телефон.
Според предварителни данни, устройството ще има вграден в екрана скенер за пръстови отпечатъци и пълностоен 3D Face скенер. Днес китайската корпорация изясни за какво устройството ще се назовава Mi 8, а не Mi 7.



Китайският производител съобщи, че би било погрешно идващият след Mi 6 флагмански смарт телефон да носи името Mi 7. Причината е, че новото устройство прекалено много се разграничава от предходните модели .

Xiaomi смята, че разликата сред Mi 6 и Mi 8 е цели две генерации, което експертите на компанията са съумели да да съкратят до едно.



Очаква се, че Xiaomi Mi 8 ще бъде първото в света мобилно устройство с операционната система Android с пълностоен тримерен лицев скенер, подобен на скенера iPhone X.

Неотдавна се появи информация, че Xiaomi желае да промени името на новия си модел по случай навършването на 8 години на марката. Но тази информация се оказа погрешна. Производителят пропуща една поредна цифра в името, тъй като разликите спрямо предходния модел са прекомерно огромни.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР