Вече се работи по новия правилник на парламента Поканата за

...
Вече се работи по новия правилник на парламента Поканата за
Коментари Харесай

Никола Минчев: Ще работя за диалог в парламента, а не за скандали

Вече се работи по новия устав на Народното събрание
Поканата за началник на Народното събрание пристигнала от Кирил Петков, само че Минчев не помни по кое време

" Ще работя за това в 47-ото Народно събрание да се води една рационална, градивна полемика всъщност, без процедурни хватки и без да трансформираме Народно събрание в място за кавги. " Това бяха първите думи пред медии на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев, който със своите 34 година се оказа най-младият, оглавявал българския парламент.

Минчев отхвърли да работи все още в адвокатска адвокатска фирма. Напуснал я откогато е в " Продължаваме промяната ". " Нямам контракти по тази линия ", сподели той и изясни, че влиза в служба с почитание към институцията парламент. За помощ ще разчита на зам.-председателите, измежду които е някогашната председателка Ива Митева.

" Ръководил съм екип от хора, доколкото ми се е налагало в адвокатската ми процедура, а това ми се е налагало. Екип от 240 индивида не съм управлявал, само че за всяко нещо си има първи път ", сподели Минчев и изясни, че към този момент се работи по новия устав на Народното събрание и чака той да е подготвен до края на годината.

Минчев не можа да си спомни по кое време е получил предложение да бъде препоръчан за поста на ръководител на Народно събрание, а предлагането пристигнало от ръководителя на Политическа партия Кирил Петков. " С защитата е огромна разликата, само че уповавам се, че позицията няма да повлияе на персоналния ми живот. Ще направя всичко, че да не повлияе и да остана същия човек, който съм ", сподели още Минчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР